Externe mailserver instellen / MX record wijzigen
Last Updated 11 days ago

U kunt er voor kiezen uw email extern af te laten leveren bij een andere email provider. U dient hiervoor het zogehete MX record aanpassen. Het MX record bepaald waar de emails van uw domeinnaam worden afgeleverd. U kunt het MX record wijzigen via het klanten paneel.

U vindt de DNS instellingen als volgt:

Inloggen klantenpaneel ---> Diensten Domeinnamen bovenin of rechts op domeinnamen klikken ---> de gewenste domeinnaam kiezen --> DNS records wijzigen